Najnovšie recenzie zo sekcie Granule pre mačky
- Kvalitne zlozenie!
- RC po zmene balenia ocividne zmenil aj recepturu. Odvtedy ma chory kocur problemy s nim, zje zial len extremne malo.
- Cena je pomerne vysoka, ale v tomto obchode predsa len trochu nizsia ako inde (dovod nakupu v Rajkrmiv.sk)
Velmi kvalitny produkt, po zmene balenia bola ale pravdepodobne zmenena aj receptura.
Napriek tomu odporucam.
- Pomerne vysoka, ale este prijatelna cena.
- Primerane zlozenie.
- Nie kazde zvieratko krmivo prijme.
Kvalitny produkt, riziko pozostava v tom, ze ho macka napriek zdravotnam tazkostiam (alebo v ich dosledku) neprijme. Treba to skusit.
Najlepšie krmivo pre macky
S firmou som spokojná, tovar bol doručený bez poškodenia a rýchlo. Cena vyhovujúca , objednám aj na budúce a firmu odporúčam.
- Vyskúšali sme náhodou, sme spokojní, mačkám chutí a nespôsobuje problémy s trávením.
- Nezohnala som väčšie balenie, čo je škoda.
- Máme dobré skúsenosti s taštičkami, vyskúšali sme aj granule, sme spokojní.
Myslím že väčšie balenie sa nepredáva.
- Prechodom na tieto granule kocúr prestal zvracať. Predtým som kupovala Joseru.
- Veľké balenie som nezohnala v bežnom obchode.
- Macky su don zblazene
- Kvalita vs cena
Kupil som velke 144ks balenie aby som mohol krmit susedove macky na chate na dedine. Uz mam 6 maciek ktore v momente ako prejdem cez dedinu autom pridu a pomahaju vykladat.
- kvalitné a chutné pre miláčikov
- Kvalitné granule
- Výhodná cena
- Čerstvosť
Som maximálne spokojná...
Mačkám to chutí, a to je hlavné...
- Je tam všetko,čo moja mačka potrebuje.
Pre mačky veľmi chutné
- Mačkám chutí
Mačkám veľmi chutí a sú vo výbornej kondícii. Upravila sa všetkým hmotnosť do normálu. Veľmi dobre stráviteľné.
- Mačkám chutí
Vrelo odporucam
Som velmi spokojna. Viem len odporucat.
Dakujem.
Zobrazujem 401 - 420 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Ďalšie »